Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

MadeWidLove CakeStudio is een Eenmanszaak. Onze gegevens zijn als volgt:
KVK 81228996 | BTW nr: NL002250396B12


Algemene voorwaarden

Bij plaatsing van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. 


Contact

Telefonisch:
Tussen 09:00 – 18:00 op maandag t/m zaterdag zijn wij bereikbaar op 06-14427176, zowel telefonisch als via de app. Alle inkomende app/voicemail berichten na 18:00 zullen de volgende werkdag beantwoord worden. Email: Wij proberen zo snel mogelijk een reactie te geven op uw verstuurde email, rondom het weekend is het wegens (productie)drukte niet altijd mogelijk om snel te reageren, echter proberen we dit binnen 1 á 2 werkdagen te realiseren. Contactformulier website: Wanneer u een bestelling plaatst via het contactformulier dan krijgt u daar binnen 1 á 2 werkdagen een reactie op. Wanneer u een last-minute bestelling wilt plaatsen raden wij u aan om ons telefonisch of via de app te contacteren om sneller een reactie te ontvangen.

Webshop

Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. Wij hebben ruim 200 designs waar u uit kunt kiezen voor taart en/of gebak. Elk product is aan te passen aan uw wensen; denk aan kleur, smaak en formaat.
Zorg ervoor dat u alles correct invult zoals tekst en/of leeftijd op de taart. U dient zelf zorg te dragen voor het ophalen van uw bestelling; wanneer u uw bestelling liever wilt laten bezorgen, dient u eerst contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Bestellingen gedaan via de webshop gaan alleen door na volledige betaling, hiervoor krijgt u binnen 1 a 2 werkdagen een bericht van met betaallink en bevestiging. Mocht een bestelling niet geaccepteerd kunnen worden door ons, dan ontvangt u hier spoedig bericht van.

Bestellingen

Wij ontvangen bestellingen graag zo vroeg mogelijk, doch het liefst 1 á 2 weken voor datum; maar omdat wij begrijpen dat soms abrupt een taart nodig is voor een event staan we er voor open om uw taart klaar te maken op uw gewenste dag op last minute order, mits er geen ruimte meer is in ons bezetting. 

Betalingen

Betalingen dienen vooraf gedaan te worden. Dit kan zowel online binnen de aangegeven tijdslimiet op uw factuur op rekeningnummer NL24 KNAB 0605029407 met melding van uw factuurnummer of tijdens het plaatsen van uw bestelling via de webshop via betaallink of overschrijving. Ook maken wij gebruik van Tikkie via Whatsapp als u dat prefereert.  

Ophalen/bezorgen

Ophalen kan gedaan worden op de afgesproken dag/tijd in Zaandam. Bezorgen is mogelijk vanaf €8,50. Afhangend van de totale reistijd kan er om een urenvergoeding gevraagd worden, dit hangt af van de af te leggen afstand.
Wij adviseren onze klanten om bij ophalen de taart plat te vervoeren, het liefst in de achterbak van de auto, zo wordt ook bij warmte voorkomen dat de taart directe zonlicht krijgt wat belangrijk is om de taart op locatie te leveren zoals deze is meegenomen uit onze CakeStudio. MadeWidLove is niet aansprakelijk voor schade gemaakt tijdens het zelf vervoeren van de bestelling.

Annuleringen

Annuleringen door opdrachtgever: Wanneer u uw bestelling wilt annuleren, dan dient u dat zo spoedig mogelijk te doen. Omdat wij meestal een week van te voren al bezig zijn met inkopen voor uw bestelling, kunnen wij u uw geld niet geheel retourneren. Onderaan vindt u onze annuleringsmaatregelen: – binnen 1 maand = 100% refund** – binnen 2 weken = 70% refund – binnen 1 week = 40% refund – binnen 4 dagen = 20% refund – No show = geen refund!*. 
Terugboeking van uw gedane betaling zal geschieden binnen 5 werkdagen.

**Geldt niet voor grote taarten/bruidstaarten vanaf 50 personen.
*Wanneer u uw bestelling niet komt ophalen, kunnen wij geen geld retourneren. U dient dan zsm contact met ons op te nemen om de taart eventueel alsnog op te halen. Lukt dat niet dan zijn wij genoodzaakt een andere bestemming voor de taart te vinden.

Klachten

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan MadeWidLove zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.
Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Annuleringen door MadeWidLove


Bij overmacht zoals ziekte, zware (privé) omstandigheden of iets dergelijks wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd wanneer wij de opdracht niet voor u kunnen uitvoeren. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wanneer u al betaald heeft, ontvangt u uiteraard uw volledige bedrag terug. Het is niet mogelijk aanspraak te maken op een hoger bedrag! (Note: in alle jaren (8+ jr) dat wij taarten maken, is dit echter maar 1 a 2 keer voorgekomen!)


Bruidstaart bestelling

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bruidstaart van MadeWidLove, dan is het beste om een Cake Consult in te plannen zodat wij u leren kennen en zo samen uw wensen kunnen doornemen, dit wordt gedaan via Zoom of Teams. Een CakeConsult maken kan telefonisch/WhatsApp (06-14427176) of via email (info@madewidlove.nl).
Wanneer u graag een proeverij wilt dan dient u drie smaken uit onze assortiment te kiezen en deze aan ons door te geven. Aan een CakeConsult zijn geen kosten verbonden, wel aan een proeverij. De kosten hiervoor bedragen €23,50 per 2 personen en kunnen verminderd worden na een bestelling geplaatst te hebben van boven de 100 personen. Na het CakeConsult en eventuele proeverij ontvangt u van ons een offerte samen met een schets wanneer dat nodig is (afhankelijk van de gewenste wensen/design). Deze offerte dient goed doorgenomen te worden. We ontvangen graag een akkoord als bevestiging van uw bestelling, mocht er iets gewijzigd dient te worden dan horen we dat graag binnen 1 week, afhangend van de te leveren datum. De betaling dient te geschieden binnen de gegeven termijn via  de iDeal betaallink die wij u toe zullen sturen via de email. Na ontvangst van de betaling wordt uw reservering definitief. Wanneer de betaling niet voldaan is binnen de aangegeven termijn, behoudt MadeWidLove het recht om andere bestellingen aan te nemen en uw reservering te annuleren.

Bruidstaart bezorging

Bruidstaarten worden het liefst bezorgd door ons. Zo kunnen wij zorg ervoor dragen om uw taart en eventuele gebak goed op locatie aan te leveren. Hierdoor heeft u zelf geen kijken meer naar. De kosten hiervoor bedragen vanaf €8,50 in Zaandam. Daarbuiten wordt €0,25 per gereden km in rekening gebracht met soms een urenvergoeding, afhangend van de af te leggen afstand. U dient er zelf zorg voor te dragen dat er een passende ruimte klaar staat op locatie voor ons om te taart te plaatsen. Wanneer de taart gekoeld dient te worden, spreek met de cateraar af een koelruimte voor de taart vrij te houden. Zo kunnen we de taart in de koeling achterlaten.


Bruidstaart annuleringen

Wij hanteren annuleringskosten van €12,50 aan bruidstaart bestellingen nadat wij een volledige factuur hebben aangemaakt mét een bruidstaart schets én eventuele proeverij. Dit doen wij omdat wij veel tijd en energie aan bruidstaart bestellingen investeren.
En omdat wij meestal minimaal drie weken van te voren al bezig zijn met voorbereidingen van uw bruidstaart en andere bestellingen niet aannemen vanwege onze beperkte bezetting, kunnen wij u uw geld niet geheel retourneren bij last-minute annuleringen. Onderaan vindt u onze annuleringsmaatregelen: – binnen 1 maand = 50% refund – binnen 2 week = 15% refund – binnen 1 week = no refund

Taart/gebak designs

Wij inspireren ons graag door uw ideeën en eventuele online gevonden foto’s. Hou er echter rekening mee dat wij nooit een taart geheel na zullen maken. Wij zullen luisteren naar uw wensen om zo een unieke en mooie op maat gemaakte design voor u te realiseren. Elke hand werkt anders en daarom kan er geen kopie gemaakt worden. Wel streven wij ernaar om een design te maken die zoveel mogelijk op uw wensen aansluit.