Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Basis Taartenworkshop

Basis Taartenworkshop

Tijdens onze Basis Taarten workshop gaat het er om de basis onder de knie te krijgen van het bekleden van taarten en het uitsnijden van leuke vormen uit fondant om zo een taart te maken die een mooi geheel vormt.

Het ontwerp kan samenhangen met een feestdag of een seizoen (bijv: Kerst of lente) maar mag ook geheel naar uw verbeelding gecreëerd worden.

De workshop duurt ongeveer 3,5 uur en kost €47,50 per persoon. Deze workshop kan plaatsvinden vanaf 4 tot 12 personen.

Alle taarten worden gevuld met vanille merengue botercreme en er is keuze uit 3 aanvullende smaken (aardbeien, chocola en caramelsaus).
Wilt u met uw eigen vriendengroep een workshop volgen of liever een privé workshop krijgen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om een datum vast te stellen.

Mocht u een ander idee hebben voor een workshop die u graag zou willen volgen samen met uw vriendinnen of juist samen met uw kinderen, dan kunt u ons naar de mogelijkheden vragen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en/of like onze facebook pagina om als eerste op de hoogte te zijn van komende workshops. Onze agenda pagina zullen we uiteraard ook updaten zodra er nieuwe workshops gepland worden.

Contactformulier