Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Bestellen

Bestellingen

Bestellingen kunnen het beste zo snel mogelijk doorgegeven worden aan ons om verzekerd te zijn van een plek in onze bezetting. Uiterlijk 1 á 2 weken van te voren is een goede norm om aan te houden, eerder is altijd beter! Uiteraard begrijpen wij dat soms “last minute” gelegenheden plaats kunnen vinden; dan is het het beste om ons te bellen om te kijken of we u alsnog van dienst kunnen zijn.

Bestellen bij MadeWidLove kan op meerdere manieren. Allereerst is het van belang om uw type bestelling te weten. Voor bijvoorbeeld een taart voor een verjaardag kunt u contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden. Bekijk eerst onze uitgebreide smaak en design mogelijkheden, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wanneer u twijfelt over de design en/of smaak mogelijkheden, dan kunt u ons dat altijd aangeven zodat wij met u kunnen meedenken en zo een passende taart kunnen leveren voor uw speciale gelegenheid.

Wanneer u een grote bestelling wilt plaatsen voor bijvoorbeeld een bruiloft (vanaf 100 personen), neem dan gerust contact op met ons (telefonisch/Whatsapp of per e-mail).

Telefonisch:
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag tussen 10:00 – 18:00 op 06-14427176. Bij geen gehoor kunt u uw gegevens op de voice-mail achterlaten, of een Whatsapp sturen.

Via e-mail:
Stuur een e-mail naar info@madewidlove.nl met uw vragen of plaats uw bestelling per e-mail. Meld hierbij graag de datum van uw gelegenheid, smaak en design idee van de taart, grootte (hoeveel personen), allergie info, ophalen/bezorgen en andere informatie die van belang zijn om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Binnen 3 werkdagen zullen wij contact met u opnemen en een vrijblijvende offerte toesturen.

Via bestelformulier:
Via het bestelformulier te vinden op onze contact pagina kunt u uw bestelling plaatsen. Beantwoord zoveel mogelijk vragen zodat wij een goed beeld krijgen van uw te bestellen product. Ook hier krijgt u per e-mail binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Na betaling van uw bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Deze bevestiging dient als garantie voor het zorgdragen van uw bestelling. Uw bestelling zal worden geleverd of bezorgd zoals afgesproken in uw eerder ontvangen offerte.

Webshop:
Via de webshop kunt u gemakkelijk en snel een bestelling online plaatsen. Kies uw type taart door op de juiste album te klikken en vind een passende taart voor uw gelegenheid. Vele taartdesigns zijn aan te passen qua grootte, smaak en kleurenpalet. U vindt er geheid iets dat bij u past! Na uw bestelling ontvangen te hebben, zullen we u een bevestigingsemail toesturen met een betaallink om de bestelling definitief te maken.

Whatsapp:
Via Whatsapp (o6-14427176) kunt u ons ook contacteren om uw wensen te bespreken. Via de App reageren wij meestal binnen 1 dag. Dus wanneer u snel tot reactie wilt, raden wij u aan contact op te nemen via de app!