Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Bruidstaart bestelling

Bruidstaart bestelling

Wanneer u geïnteresseerd bent in een bruidstaart van MadeWidLove, dan is het beste om een intakegesprek in te plannen zodat wij u leren kennen en zo samen uw wensen kunnen doornemen. Een intakegesprek maken kan telefonisch (06-14427176) of via email (info@madewidlove.nl).

Wanneer u graag een proeverij wilt tijdens uw intake gesprek dan dient u drie smaken uit onze assortiment te kiezen en deze aan ons doorgeven. Via de volgende link kunt u ons assortiment bekijken: https://www.madewidlove.nl/bruidstaart-assortiment/. Aan een intakegesprek zijn geen kosten verbonden, wel aan een proeverij. De kosten hiervoor bedragen €22,50 per 2 personen en kunnen verminderd worden na een bestelling geplaatst te hebben van boven de 100 personen.

Na het intakegesprek en eventuele proeverij ontvangt u van ons een offerte samen met een schets wanneer dat nodig is (afhankelijk van de gewenste wensen/design). Deze offerte dient goed doorgenomen te worden. We ontvangen graag een akkoord als bevestiging van uw bestelling, mocht er iets gewijzigd dient te worden dan horen we dat graag binnen 1 week, afhangend van de te leveren datum. De betaling dient te geschieden binnen de gegeven termijn via internet bankieren op rekeningnummer NL40SNSB0871764628 met vermelding van uw factuurnummer of via onze iDeal Betaallink die u toegestuurd wordt via email. Na ontvangst van de betaling wordt uw reservering definitief. Wanneer de betaling niet voldaan is binnen de aangegeven termijn, behoudt MadeWidLove het recht om andere bestellingen aan te nemen en uw reservering te annuleren.