Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Cake Bar Medewerkers Gezocht

Cake Bar Medewerkers Gezocht (8 – 24 uur per week)

Vanaf september opent MadeWidLove haar deuren op haar nieuwe locatie (Peperstraat 10, Zaandam) waar Taart op maat nog altijd centraal zal staan maar nu inclusief een Cake Bar! In onze Cake Bar zult u dagelijks vers gebak kunnen kopen om mee naar huis te nemen of om onderweg te nuttigen. Ook zal er de mogelijkheid zijn om in onze lokatie een kop koffie, thee of fris te nuttigen samen met een heerlijk gebakje of twee!

Met dit nieuw concept zijn wij op zoek naar medewerkers! Medewerkers die te werk zullen gaan achter de balie, medewerkers die in de keuken aan de slag gaan en medewerkers die taarten zullen decoreren, met fondant en frosting (cake designer). Het is belangrijk dat je als cake designer goed overweg kan met de basistechnieken fondant taarten, handigheid hebt gecreëerd over de jaren heen en dit nu professioneel aan durft te nemen! Voor al deze functies is het van belang dat je flexibel inzetbaar bent, zelfstandig kan werken en uiteraard in teamsverband. We zoeken medewerkers die hard willen werken, stressbestendig zijn maar vooral van hun werk willen genieten!

Het gaat om parttime functies tussen 8 en 24 uur per week, voornamelijk rondom het weekend (donderdag, vrijdag en zaterdag).

Stuur je CV met foto en motivatiebrief naar ons email adres info@madewidlove.nl. Dan zullen wij spoedig contact met jou opnemen.

No Comments

Add your comment