Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

FUSION HIGH-TEA TESTERS GEZOCHT!

Lieve High Tea-lovers!

Wij willen binnenkort starten met een maandelijkse Fusion High-Tea dag in de CakeBar. Hiervoor hebben wij een testpanel nodig die voor een kleine prijs (€12,50 p.p. ipv €24,95 p.p.) onze nieuwe concept wilt uitproberen.

Wat wij hiervoor terug willen is feedback in de vorm van een ingevulde vragenlijst aan het einde van de High Tea en vrij gebruik van gemaakte foto’s/video’s voor promotionele doeleinden. Wij zoeken diverse mensen, van jong tot oud, man of vrouw, vrouw met kind etc. Het gaat momenteel om koppels van 2 tot 3 personen.

Graag informeer ik jullie allereerst in het kort over ons Fusion High Tea concept. Met een Midden-Oosterse achtergrond wilde ik een nieuw idee voor de Zaanstreek bedenken die het Westen en Oosten samen zou brengen. Naast mijn liefde voor Cake heeft de Arabische Cuisine een grote deel van mijn hart en zo is het concept “Fusion High Tea” ontstaan:

Een heerlijke High Tea etagère gevuld met heerlijkheden uit het Midden-Oosten en het Westen. Denk aan een Arabische platbroodje die je dipt in een vers gemaakte Humus, of Za’atar, hét populairste (en misschien wel de lekkerste) dip/kruid uit het Midden-Oosten. Naast deze hartige Arabische mezza (tapas) zijn de luxe sandwiches met diverse beleg uiteraard ook aanwezig.

Verder wil ik jullie heerlijk verwennen met Kunafe, een warm kaasgebakje die gedrenkt is in heerlijke zoete rozenwater en uiteraard zal de Baklava niet ontbreken. En naast de zoete parels uit het Midden-Oosten zul je ook heerlijk genieten van onze CakeBar Specials, zoals Red Velvet en Chocolate Heaven Cake. Dit alles nuttig je met een koude rozenwater drankje en Twistea (losse thee bladeren uit een molentje). De Fusion High Tea is dus een mix van zoete en hartige hapjes en drankjes uit twee werelden.

Ik hoop oprecht dat het idee wat ik in gedachte heb op de juiste manier zal samen komen en dat we met dit testpanel de Fusion High Tea op een leuke manier kunnen inluiden!

Even wat praktische informatie:

  • Duur testpanel High Tea: 1,25 uur (normaal zal het 2 uur duren)
  • Onderzoeksformulier invullen: +/- 0,25 uur (eventueel een moment tot napraten met ons team). In totaal ben je dus 1,5 uur gezellig bij ons!
  • De testpanel zal op zondag 3 september gehouden worden tussen 12:00 – 17:30.
  • Per testpanel kunnen er max 14 deelnemers meedoen, in groepjes van 2 tot 3 per tafel. Wij hebben 5 tafels ter beschikking per High Tea uur.
  • Je kan reserveren voor de volgende tijdschema’s: 12:00 – 13:30 / 14:00 – 15:30 (VOL) /  16:00 – 17:30
  • Er kunnen enkele foto’s en filmpjes gemaakt worden tijdens de high tea die we mogelijk zullen gebruiken voor promotionele doeleinden.
  • Wij zijn op zoek naar +/- 25 deelnemers om het onderzoek goed te laten verlopen
  • De kosten zijn €12,50 per deelnemer.

Ben je beschikbaar op zondag 3 september en enthousiast over ons concept? Stuur ons dan een email naar info@madewidlove.nl met je naam en telefoonnummer en je 1e en 2e keuze uit onze tijdschema’s en met hoeveel personen je wilt komen zodat we je kunnen indelen.

Bedankt alvast en hopelijk tot gauw!

 

 

 

No Comments

Add your comment