Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

MadeWidLove’s Fusion High Tea

Lieve High Tea-lovers!

Omdat wij in september 3 jaar bestaan, gaan wij dit o.a. vieren door de Fusion High Tea (eindelijk) in te luiden! Afgelopen jaar hebben wij via een testpanel van zo’n 25 personen ons “Fusion High Tea-concept” getoetst en zo alle feedback meegenomen in ons plan. Wij geloven er heilig in dat ons concept nu tot zijn geheel zal komen bij alle High Tea-Lovers én wereldburgers. Interesse? Lees hieronder meer.

MadeWidLove’s Fusion High Tea:

Met een Midden-Oosterse achtergrond wilde ik een nieuw idee voor de Zaanstreek én omstreken bedenken die het Westen en Oosten samen zou brengen. Naast mijn liefde voor Cake heeft de Arabische Cuisine een groot deel van mijn hart, hierdoor is het concept “Fusion High Tea” ontstaan.

Een heerlijke High Tea etagère gevuld met heerlijkheden uit het Midden-Oosten en het Westen. Denk aan een Arabische platbroodje die je dipt in een vers gemaakte Humus of Za’atar, dé populairste (en misschien wel de lekkerste) dip/kruid uit het Midden-Oosten, of de heerlijke Tabouleh salade.
Naast deze hartige Arabische mezza (tapas) zijn de luxe sandwiches met diverse beleg uiteraard ook aanwezig.

Verder wil ik jullie heerlijk verwennen met Kunafe, een warm kaasgebakje die gedrenkt is in heerlijke zoete rozenwater en uiteraard zal de Baklava niet ontbreken. Naast de zoete parels uit het Midden-Oosten zul je ook heerlijk genieten van onze CakeBar Specials, zoals Red Velvet en Chocolate Heaven Cake. Dit alles nuttig je met een koude rozenwater drankje als starter, heerlijke (diverse smaken) thee en als einde krijgt u een kopje of eigenlijk een glaasje Arabische thee.

De Fusion High Tea is dus een mix van zoete en hartige hapjes en drankjes waar twee werelddelen samen komen.

Bekijk onze aanbod

 • Duur High Tea: 2 uur
 • Per tafel kunnen er 2 tot 3 gasten reserveren. Wij beschikken over 3 tafels per tijdschema.
 • Je kan reserveren voor de volgende tijdschema’s: 12:00 – 14:00 / 14:30 – 16:30 op de volgende data:
  • Zondag 23 september*
  • Zaterdag 29 september
  • Zondag 30 september
 • *Tijdens de Dam tot Dam loop op zondag 23 september kunt u ook een High Tea reserveren, zo geniet u van een heerlijke High Tea én beschikt u over een perfecte uitzicht voor de leukste evenement van Zaandam! Op deze dag kunt u reserveren op de volgende tijdschema’s: 12:30 – 14:30 / 15:00 – 17:00.
 • De kosten zijn €24,95 per gast.

Kom jij onze Fusion High Tea in luiden tijdens onze 3 jarig bestaan? Stuur ons dan een email naar info@madewidlove.nl of app ons naar 06-14427176 met de volgende info:
– Naam, emailadres en telefoonnummer
– Datum met 1e keuze tijdschema en met hoeveel personen je wilt komen zodat we je reservering kunnen plaatsen.

ps: Wegens onze 3 jarige jubileum in de maand september krijgt iedere High Tea-lover een kadootje van ons na de high tea :).

Bedankt en tot gauw!
Veel liefs, Wid.