Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Is uw kind jarig en wilt u eens wat anders dan spelletjes doen of naar een pretpark of het zwembad? Dan hebben wij wellicht een leuk idee voor u! Wat dacht u van een mini workshop taartje of cupcakes versieren met alle kinderen. Gezelligheid verzekerd!
Wat gaan we doen?
Bij aanvang serveren wij vers gebakken ovenfrites en limonade. Daarna zal ieder kind zijn/haar eigen taart vullen met een vanille botercreme en een keuze maken uit 3 extra smaken: Chocola, Karamel of Aardbeiensaus. Bij cupcakes versieren zullen de kinderen de cupcakes afsmeren met een vanille botercreme.
Na de taarten/cupcakes gevuld en afgesmeerd te hebben, begint het leukste gedeelte: Versieringen maken met fondant. Vanuit een vooraf bepaalde thema (zie onderaan ons thema lijst) zullen de kinderen allerlei versieringen leren maken uit fondant. Zo kunnen ze al die mooie versieringen op hun taarten plakken om een eigen design te creëren. Het eindresultaat wordt mooi verpakt in cellofaan. Voordat iedereen weggaat, maken we nog met zijn allen een mooie fo to met de prachtige taarten om het groepje nooit te vergeten. Dit feestje duurt tussen 2 en 3 uur.

Wat kost het?

Boltaartje – 4 personen taartje – €21,- per kind – ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar
Cupcakes – 4 cupcakes per kind – €19,99 per kind – ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar
Een kinderfeestje is te reserveren vanaf 6 tot 8 kinderen. Voor grotere groepen, kunt u het beste even contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.
Graag blijft er altijd een ouder/verzorger ter begeleiding bij tijdens de workshop.
Thema’s om uit te kiezen:
U kunt een eigen thema verzinnen of uit onderstaande thema’s een keuze maken
Voor meisjes: Unicorn*, Bloemetjes en vlinders, Frozen, Minnie Mouse, Hello Kitty, Beien, Lieveheersbeestje en Make-up & Fashion, Snoepjes en ijsjes, Diverse mallen en uistekers.
Voor jongens: Voetbal, Pokemon, Batman, Superman, Minion, Piraten, Auto’s en vliegtuigen, Diverse mallen en uitstekers.
*Unicorn Boltaartje maken heeft een meerprijs van €2,50 p. kind wegens extra materiaal/meer voorbereiding.

Verjaardagstaart erbij?
Wanneer u een verjaardagstaart erbij besteld, zullen we tussendoor een momentje inlassen om te zingen voor de jarige en taart te eten, ook kunnen dan de kadootjes uitgepakt worden mits die meegenomen zijn. Na het verjaardagsmomentje gaan we verder met de workshop. Met een verjaardagstaart zal het feestje 20 tot 30 minuten extra duren.
We hebben een speciale kidsparty taart voor 8 tot 10 personen met toefjes en spikkels voor een speciale prijs van €22,50. Deze luchtige vanille cake is te verkrijgen in 3 verschillende vullingen: vanille met karamel, vanille met chocola of vanille met aardbeien.


Hoe te reserveren?

Reserveringen kunnen gemaakt worden alle dagen van de week, maar het liefst op woensdagen, zaterdagen of zondagen. Stuur ons de volgende gegevens zodat wij uw reservering correct en volledig kunnen plaatsen:
– Naam en leeftijd van de jarige
– Aantal kinderen en hun gemiddelde leeftijd
– Boltaartje of cupcakes versieren?
– Thema voor boltaartje of cupcakes
– Patatje vooraf, achteraf of helemaal niet (prijs is inbegrepen)
– Verjaardagstaartje erbij? Zoja, welke smaak: aardbeien, chocola of karamel?
– Datum en tijdstip (dit wordt naderhand nog besproken)
– Uw naam, woonplaats, telnummer en emailadres
Dit kan gestuurd worden naar info@madewidlove.nl of vul het contactformulier in. Telefonisch of via Whatsapp kunt u ons uiteraard ook bereiken op 06-14427176 op maandag t/m zaterdag van 10:00 – 18:00.

Contactformulier