Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Is uw kind jarig en wilt u eens wat anders dan spelletjes doen of naar een pretpark of het zwembad? Dan hebben wij wellicht een leuk idee voor u! Wat dacht u van een mini workshop taartje of cupcakes versieren met alle kinderen. Gezelligheid verzekerd!
Wat gaan we doen?
Bij aanvang serveren wij vers gebakken ovenfrites en limonade. Daarna zal ieder kind zijn/haar eigen taart vullen met een vanille botercreme en een keuze maken uit 3 extra smaken: Chocola, Karamel of Aardbeiensaus. Bij cupcakes versieren zullen de kinderen de cupcakes afsmeren met een vanille botercreme.
Na de taarten/cupcakes gevuld en afgesmeerd te hebben, begint het leukste gedeelte: Versieringen maken met fondant. Vanuit een vooraf bepaalde thema (zie onderaan ons thema lijst) zullen de kinderen allerlei versieringen leren maken uit fondant. Zo kunnen ze al die mooie versieringen op hun taarten plakken om een eigen design te creëren. Het eindresultaat wordt mooi verpakt in cellofaan. Voordat iedereen weggaat, maken we nog met zijn allen een mooie foto met de prachtige taarten om het groepje nooit te vergeten. Dit feestje duurt tussen 2 en 3 uur.

Wat kost het?

Boltaartje – 4 personen taartje – €23,50 per kind – ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar – duurt 3 uur.
Cupcakes – 4 cupcakes per kind – €20,- per kind – ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar – duurt 2 uur.
Een kinderfeestje is te reserveren vanaf 6 tot 12 kinderen. Voor grotere groepen, kunt u het beste even contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.
Graag blijft er altijd een ouder/verzorger ter begeleiding bij tijdens de workshop.
Thema’s om uit te kiezen:
U kunt uit onderstaande thema’s een keuze maken
Voor meisjes: Unicorn*, Bloemetjes en vlinders, Frozen, Minnie Mouse, Hello Kitty, Beien, Lieveheersbeestje en Make-up & Fashion, Snoepjes en ijsjes, Diverse mallen en uistekers (hier kunnen kinderen zelf een thema verzinnen aan de hand van de diverse mallen/uitstekers).
Voor jongens: Voetbal, Pokemon, Batman, Superman, Minion, Piraten, Auto’s en vliegtuigen, Diverse mallen en uitstekers (hier kunnen kinderen zelf een thema verzinnen aan de hand van de diverse mallen/uitstekers).
*Unicorn Boltaartje maken heeft een meerprijs van €2,50 p. kind wegens extra materiaal/meer voorbereiding en duurt de gehele workshop +/- 30 min langer.

Verjaardagstaart of Cupcakes erbij?
Wanneer u een verjaardagstaart of Cupcakes erbij besteld, zullen we aan het einde van het kinderfeestje zingen voor de jarige en taart of cupcake eten, ook kunnen dan de kadootjes uitgepakt worden mits die meegenomen zijn. Met een verjaardagstaart of cupcakes momentje zal het feestje 20 tot 30 minuten extra duren.
We hebben een speciale kidsparty taart voor 8 tot 10 personen met toefjes en spikkels voor een speciale prijs van €22,50. Deze luchtige vanille cake is te verkrijgen in 3 verschillende vullingen: vanille met karamel, vanille met chocola of vanille met aardbeien. Ook kunt u kiezen voor de cupcakes van €2,50 per kind, deze zijn vanille cakejes met een vanille topping en spikkels.


Hoe te reserveren?

Reserveringen kunnen gemaakt worden alle dagen van de week, maar het liefst op woensdagen of zaterdagen. Stuur ons de volgende gegevens zodat wij uw reservering correct en volledig kunnen plaatsen:
– Naam en leeftijd van de jarige
– Aantal kinderen en hun gemiddelde leeftijd
– Boltaartje of cupcakes versieren?
– Thema voor boltaartje of cupcakes
– Patatje vooraf, achteraf of helemaal niet (prijs is inbegrepen)
– Verjaardagstaartje of cupcakes erbij? Zoja, welke smaak: aardbeien, chocola of karamel?
– Datum en tijdstip (dit wordt naderhand nog besproken)
– Uw naam, woonplaats, telefoonnummer en emailadres
Dit kan gestuurd worden naar info@madewidlove.nl of vul het contactformulier in. Telefonisch of via Whatsapp kunt u ons uiteraard ook bereiken op 06-14427176 op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 18:00.

Contactformulier