Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Klantenservice

Bestellen

Bestellingen kunnen het beste zo snel mogelijk doorgegeven worden aan ons om verzekerd te zijn van een plek in onze bezetting. Uiterlijk 2 weken van te voren is een goede norm om aan te houden, eerder is altijd beter! Uiteraard begrijpen we dat soms “last minute” gelegenheden plaats kunnen vinden; dan is het het beste om ons te bellen om te kijken of we u alsnog van dienst kunnen zijn.

Bestellen bij MadeWidLove kan op enkele manieren. Allereerst is het van belang om uw type bestelling te weten. Voor bijvoorbeeld een taart voor een verjaardag kunt u contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden. Bekijk eerst onze uitgebreide smaak en design mogelijkheden, maak uw keuze en plaats uw bestelling. Wanneer u twijfelt over design en/of smaak mogelijkheden kunt u ons dat altijd aangeven, zodat wij met u kunnen meedenken en zo een passend taart kunnen leveren voor uw speciale gelegenheid.

Wanneer u een grote bestelling wilt plaatsen voor bijvoorbeeld een bruiloft (vanaf 100 personen) of gebruik wilt maken van onze event catering mogelijkheid, neem dan gerust contact op met ons (telefonisch/per email) voor een tasting en/of face to face interactie om beter tot u dienst te zijn.

Wilt u praten over samenwerkingsmogelijkheden omtrend onze producten en uw evenementen, dan kunt u een afspraak met ons inplannen om eens rondom de tafel te zitten om alle mogelijkheden te bespreken.

–         Telefonisch

–         Via email

–         Via bestelformulier

Telefonisch:    Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 18:00 voor vragen en/of bestellingen op 06-14427176. Bij geen gehoor kunt u uw gegevens in de voicemail achterlaten of een email sturen.

Via email:    Stuur ons een email naar info@madewidlove.nl met uw vragen of plaats uw bestelling per email. Meld hierbij graag de datum van uw gelegenheid, smaak en design idee van de taart, grootte (hoeveel personen), allergie info en andere informatie die van belang zijn om u zo goed van dienst te kunnen zijn. Binnen 3 werkdagen zullen we contact met u opnemen en een vrijblijvende offerte toesturen.

Via bestelformulier:    Via de bestelformulier te vinden bij ons contact en cakes pagina kunt u uw bestelling plaatsen. Beantwoord zoveel mogelijk vragen zodat wij een goed beeld krijgen van uw te bestellen product. Ook hier krijgt u per email binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Na betaling van uw bestelling ontvangt u een email ter bevestiging. Deze bevestiging dient als garantie voor het zorg dragen van uw bestelling. Uw bestelling zal worden geleverd of bezorgd zoals afgesproken in uw eerder ontvangen offerte.