Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

MadeWidLove doet mee aan de Wedding Infomarkt in Zaandam!

Inspirerende Wedding INFOMARKT by Callistas weddings & Women Wants bruidsmode @ Aan Tafel

Op dinsdag 15 maart 2016 organiseren Callista van Delft (Callistas weddings) & Daniela Gruber (Women Wants bruidsmode & trouwringen) & Harold Nijdam (Restaurant Aan Tafel) een inspirerende wedding infomarkt voor bruidsparen bij restaurant Aan Tafel, Dam 10A in Zaandam.

Van zo’n 15 trouwbrancheleveranciers en tijdens 2 korte ‘vragenvuurtjes’ krijgen bruidsparen een diversiteit aan tips en tricks omtrent de organisatie, invulling en aankleding van hun huwelijksdag. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën tussen bruidsparen onderling.

De organisatoren faciliteren deze infomarkt vol enthousiasme vanuit een scala aan persoonlijke ervaringen, vakkennis en passie voor bruiloften. Onderwerpen als trends, checklist, draaiboek, leveranciers, styling en kleding passeren o.a. de revue tijdens deze knusse en informele infomarkt.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur Inloop met bubbel & doorlopende Infomarkt Vragenvuurtje Callistas over organisatie & planning Vragenvuurtje Women Wants over (aan)kleding
20.00 uur Modeshow
22.00 uur Einde

De entree is gratis en alle bezoekende bruidsparen krijgen ook een gratis goodiebag mee naar huis!

Meer informatie? Website: www.iloveweddings.nl Facebook: www.facebook.com/iloveweddingsNL

No Comments

Add your comment