Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

Nieuwe Kerst workshops in de agenda!

Zoals beloofd beginnen we met een aantal workshops geheel in de kerstsfeer tijdens de 3e en 4e week van december. Er staan een aantal leuke en leerzame workshops in de agenda tijdens de koude december dagen, uiteraard met een heerlijk  drankje en hapje, kerstmis liedjes en warme gezelligheid.

We zullen een boltaartje workshop geven aan kinderen (vanaf 10 jr) waar ze een taartje zullen versieren geheel in de sfeer van kerstmis waar ze kerst suikerfiguren zullen leren maken. Deze workshop staat ook in de agenda als “een ouder met kind” workshop in de agenda, waar je samen met je dochter/zoon deze kerstboltaartje zal versieren. Voor de volwassen publiek staat een “santa cake” in de agenda. Er kan gekozen worden uit 2 smaken cake en vulling! Uiteraard neem je je mooie eindresultaat mee naar huis waar je met je familie/vrienden heerlijk van kunt genieten.

De workshops zijn beperkt dus schrijf je gauw in via ons contactformulier of bel ons op 06-14427176 om een plek te bemachtigen en kom alvast in de kerstsferen!

Mama/Papa en kind maken samen een kersttaart – Workshop:
Hier maak je samen met je kind een kerst boltaartje. Samen leren jullie de basis van het taart vullen, decoreren en leuke (simpele) fondant figuurtjes te maken. Denk maar aan sneeuwpoppen, kertsbomen en kadootjes. Er kan gekozen worden uit 2 smaken taart (chocolade of vanille) die we zullen vullen met chocolade- of vanille botercreme. Ook hier zal er uiteraard gezorgd worden voor heerlijke warme chocomelk, wat lekkers en een leuke kerstsfeer! De workshop duurt 2 uur, graag 15 minuten van te voren op locatie aanwezig zijn. Deze workshop kost €25,- per “koppel” (ouder mét kind). Maximum aantal koppels voor deze workshop is 6. Er zijn verschillende data’s beschikbaar voor deze workshop, zie onze agenda pagina voor meer informatie.

 

Kerst boltaartje voor kinderen vanaf 10 jr – Workshop:
Dezelfde workshop als hierboven genoemd, maar zal hier gemaakt worden door kinderen vanaf 10 jaar. Werk aan je eigen kersttaartje en neem je super leuke project mee naar huis om heerlijk van te smullen! Leer een taart vullen met een lekkere botercreme, leer een taart bekleden met fondant en maak dit prachtig ontwerp af met een kerstman, een sneeuwpop, een kerstboom en wat kadootjes geheel van fondant! Deze workshop kost €20,- per kind. Maximum aantal deelnemers voor deze workshop is 6. Er zijn verschillende data’s beschikbaar voor deze workshop, zie onze agenda pagina voor meer informatie.

Santa Cake – Workshop:
Deze workshop is vanaf 16 jaar en ouder. Hier leer je de basis van het taart vullen en decoreren, waar je aan het eind van de workshop een Santa cake mee naar huis zal nemen van 20 cm omtrek. Er kan gekozen worden uit 2 smaken taart (chocolade of vanille) die we zullen vullen met chocolade- of vanille botercreme en een laagje aardbeien jam. Ook hier zal er uiteraard gezorgd worden voor heerlijke warme chocomelk, wat lekkers en een leuke kerstsfeer! Deze workshop duurt 3 uur, graag 15 minuten van te voren op locatie aanwezig zijn. De prijs voor de Santa cake workshop is €40,-. Maximum aantal deelnemers voor deze workshop is 6. Er zijn verschillende data’s beschikbaar voor deze workshop, zie onze agenda pagina voor meer informatie.

988436_429265240535025_1946819732_n

 

 

 

No Comments

Add your comment