Vulling & Toppings
Wij werken graag met verschillende soorten en smaken vullingen en toppings. Dit om meer te kunnen aanbieden qua smaak. Smaken verschillen en zo willen wij voor elke klant de juiste combinatie aanbieden.
Hieronder vindt u een lijst van de smaken die wij (veelal) gebruiken. 2 soorten vullingen combineren is meestal hoe wij te werk gaan, zie onze aanraders. Mocht u een bepaalde vulling niet tegengekomen zijn, of wilt u meer dan 2 soorten vulling combineren dan kunt u ons dit altijd aangeven om zo toch uw favoriete vulling te maken voor uw bestelling.
- Cream-cheese Vanille
- Ganache Puur
- Melkchocolade
- Witte chocolade
- Botercreme (op meringue basis)
Vanille Chocola Rozewater Witte chocola Citroen Framboos Amandel Pistache | Honing Kokos Hot chocolate (peperheet) Mango Aardbeien Nutella Tiramisu Mokka | Bosvruchten Banaan Kers Passievrucht Perzik Kauwgom Karamel |
- Bavarois
- Aardbeien
- Citroen Banketbakkersroom
- Gele room
- Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom)
- Vanille
- Chocolade
- Chocolade mousse
- Chocolade repen/koekjes (tegen meerprijs)
- Jam
Alle soorten jam zijn mogelijk, meestal om een andere vulling te complimenteren, bijvoorbeeld aardbeienjam met aardbeien bavarois of chocolade mousse
Vers fruit/ Fruit uit blik of Vlaai fruit (tegen meerprijs)om uw taart te voorzien van extra structuur en een heerlijke frisse smaak
Chocolade stukjes en noten (noten tegen meerprijs) om een extra bite aan uw taart te geven is het ook mogelijk om klein gehakte chocolade (melk/puur/wit) aan uw vulling toe te voegen en/of noten (hazelnoten, pecan noten, pinda’s etc…)
Neem vrijblijvend contact op met ons via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een afspraak in te plannen. Telefonisch zijn wij ook te bereiken. Op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 en op zaterdag tussen 10:00 – 17:00 kunt u ons bellen op 06-14427176.