Peperstraat 10 1502AH Zaandam
+31 (0)6 14427176
info@madewidlove.nl

WeddingCake Research…

WeddingDress – WeddingBells – WeddingCake?!!

Yes, hij heeft je éindelijk gevraagd! Congrats! Nu mag je de mooiste dag van je (of eigenlijk jullie) leven inplannen en helemaal tot in de details uitstippelen met je #TeamBride of #TeamBestWeddingEver of #TeamDoeNormaalDanDoeJeAlGekGenoegBruiloft of huur gewoon een weddingplanner #TeamStressFree! Wat je uitgangspunt ook is, een Wedding Cake kan en mág je niet overslaan! Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Waar begin je? Wat zoek je? Wat kies je? Wat wil je?! Aaaargh… (Rustig aan… We got your back!)

First things first…
Wanneer trouwen jullie? Een bruidstaart kan je namelijk niet een weekje van te voren even snel bestellen, maar dat wist je vast wel. De meeste Wedding Cake Specialists krijgen tussen 3 tot 6 maanden van te voren een bruidstaart aanvraag binnen, soms zelfs eerder! Dus wees op tijd met je Wedding Cake Shopping! Maar hoe of waar begin je?!
  

Google, Bruidsbeurzen of gewoon de bakker om de hoek?
De beste tip die ik jullie graag wil meegeven is: R.E.S.E.A.R.C.H!!
Er zijn tegenwoordig talloze Wedding Cake Specialists die vrijwel al jullie wensen kunnen waarmaken. Ook de smaak keuze is tegenwoordig goed uitgebreid dat het bij de meesten wel goed zit. Het enige wat ík denk dat een echte impact heeft op jullie uiteindelijke keuze is: DE KLIK! Ja, de klik of het gevoel die je krijgt tijdens het bekijken van de website of het gevoel die je kreeg tijdens de eerste impressie op de bruidsbeurs of tijdens de eerste cake consult!
Om die klik te ervaren, zal je eerst op onderzoek uit moeten gaan. Het is natuurlijk altijd handig een bruidsbeurs te bezoeken, om gewoon even lekker “live te browsen”, de persoon achter de Cakes te ervaren. Daarna ga je achter je laptop zitten en nog eens browsen. Je kan inmiddels al enkele Wedding Cake Specialists contacten om een vrijblijvende afspraak in te plannen of een proeverij aan te vragen. En zo kom je steeds dichterbij die “klik” en je keuze voor jullie Wedding Cake…

Design your Wedding Cake…
Jullie keuze is gevallen op die ene Wedding Cake Specialist, waar jullie zo’n fijn gevoel bij hadden tijdens een bruidsbeurs of tijdens de heerlijke proeverij en/of Cake Consult. Het zit goed! Maar nu begint het echte werk, hoe gaat jullie taart uit komen te zien? Hebben jullie hier al aan gedacht? Het begint meestal met de volgende vragen:

  • Hoeveel gasten mogen meegenieten van de taart?
  • Blijft het bij alleen taart of willen jullie een Sweet Table?
  • Is er een thema of kleur die in de taart verwerkt moet of mag worden?
  • Hebben jullie al een “mood-bord” gemaakt op bijv. Pinterest met wedding cake ideeën?
  • Willen jullie een taarttopper, echte of suikerbloemen of hebben jullie speciale wensen?

Na het beantwoorden van deze vragen tijdens de Wedding Cake Consult, komen jullie al een hele eind samen met de Cake Designer. Zo kan de grootte van de taart bepaald worden en meestal wordt er nog snel een schets met wat ideeën gemaakt ter plekke, die later uitgewerkt zal worden. Nadat alle details (Design, smaak, grootte, bezorgplaats en -moment) besproken zijn, gaat de Wedding Cake Specialist voor jullie aan de slag met het uitwerken van jullie offerte en uiteindelijke schets. Na akkoord, staat jullie bruidstaart vast en kun je deze van je lijst afstrepen! Op naar de volgende stap…

Bekijk onze bruidstaarten pagina voor meer info of neem meteen contact op met ons! h

 

No Comments

Add your comment